OM J&J

"VI ÄR EN PR-BYRÅ SOM TROR PÅ STORA DRÖMMAR OCH MÅL."


J&J Management är en liten och kreativ PR-byrå. Att vara liten är en fördel inom PR. Vi är närmare kunden, som uppskattar att våra fakturor är lägre än fakturorna från stora byrån på fina gatan. Även om vi är små har vi stora kunder och flera börsbolag.
Men vi har också mindre entreprenörskunder som har förutsättningar att bli stora bolag i framtiden.

Vår kompetens finns inom PR, strategisk kommunikation, digital marknadsföring, varumärkesstrategi, medierådgivning, design, film, foto, content, produktion, Google Ads, konceptutveckling, sociala medier, omvärldsanalys, annonsering, och medieträning. Med fokus inom tre nyckelområden; PR, kommuniktion och digital marknadsföring vet vi hur man kombinerar vårt tjänsteutbud för att maximera resultat. Vårt unika sätt att arbeta kombinerar olika taktiker och strategier för att på ett kostnadseffektivt sätt skapar uppmärksamhet åt våra kunder. Det betyder att vi ständigt sliter med att pusha kreativa gränser och hitta lösningar som både lämnar ett avtryck kulturellt och är bra business. Cashing! 

 

Vi är bra på det som på reklambyråsvenska brukar kallas förtjänad uppmärksamhet, det vill säga att koppla ihop varumärken och människor och för att på så vis skapa förutsättningar för dialog, engagemang och förändring. Vår verktygslåda är stor och metoderna skiljer sig från uppdrag till och uppdrag men vi är säkra på att saker som djup, strategi och eftertanke är centralt för att uppnå bra resultat.


Med kontor i Stockholm arbetar vi med uppdragsgivare över hela Sverige.
Vi är i dagsläget två medarbetare med lång erfarenhet och vi alla delar samma vision, 
mål och affärside. 

VÅRA KREATIVA ERFARENHETER


Vi har ett stort antal års erfarenhet och vi fortsätter
att utvecklas varje dag. Vi utlovar alltid en stor noggranhet, lojalitet, kreativitet och passion för
varje uppdrag vi får, stora som små, vi värdesätter alla uppdrag likadana. Vi har kunskapen, ni har drömmar och mål som vi förverkligar.

Annonsering

Kommunikation

Marknadsföring

PR-content

Sociala medier

Varumärkesstrategi

Webb & Design

SYNS NI INTE 
SÅ FINNS NI INTE! 
LÅT OSS ÄNDRA
PÅ DET!

Vår vision & affärsidé 


Vår vision är att bli den självklara PR-byrån för företag och privatpersoner som vill att kunden ska hitta till dem genom

bra och genomtänkt arbete inom PR, kommunikation och marknadsföring. 


Vår affärside är att vara en full-servicebyrå inom
PR, kommunikation och marknadsföring som levererar professionell kunskap inom vårt område vilket vidare påverkar målgruppens konsumtion och er lönsamhet.

Vår strategi


Vi når våra mål och visioner genom att bibehålla en hög ambitionsnivå, tillgänglighet och personligt engagemang för varje uppdrag. Genom att erbjuda personlig service, flexibilitet och kvalitet får vi ett bra och nära samarbete med dig som kund.


Vi utgår från din affärsidé, förutsättningar och mål. För större uppdrag jobbar vi i nätverk vilket gör att vi kan erbjuda en bred kompetens och erfarenhet och på så vis hitta helhetslösningar för dig som kund.

LÅT OSS TRÄFFAS!


Har du en spännade affärsidé, en produkt du vill ta till nästa nivå eller kanske en stor dröm du vill förverkliga, låt oss på J&J Management hjälpa dig.