VÅRA TJÄNSTER

VAD GÖR VI?


J&J Management är en modern PR-byrå med ett integrerat utbud av tjänster.

Vi arbetar ständigt för att överträffa våra kunders förväntningar och alltid leverera absolut högsta kvalité. Med fokus inom tre nyckelområden; PR, kommuniktion och digital marknadsföring vet vi hur man kombinerar våra tjänster bäst för att maximera ert resultat. Vårt unika sätt att arbeta kombinerar olika taktiker och strategier vilket ger er en välförtjänt avkastning och även en hållbar varumärkestillväxt.

Vår kompetens finns inom PR, strategisk kommunikation, digital marknadsföring, varumärkesstrategi, design, film/foto produktion, sociala medier, konceptutveckling, omvärldsanalys, Google Ads, annonsering och medieträning.


PR (PUBLIC RELATIONS)

" Vi sätter ramarna för en framgångsrik och aktiv närvaro i era sociala kanaler "


PR [Public relations] har kommit att bli allt viktigare
än betald reklam. Detta gör det till en väldigt kostnadseffektiv form av marknadsföring, som ger högre trovärdighet och minskar kostnaderna för betalt reklamutrymme. För många är PR ett diffust begrepp. Många tror att PR endast handlar om medierelationer och att synas i media så ofta som möjligt. Men PR är så mycket mer. Alla företag har sina specifika behov, därför jobbar vi strategiskt med PR-åtgärder som främjar just ditt företag. 


Man kan kort beskrivas som att göra bra saker och berätta om det. Och att få andra att skriva, tycka eller säga om de saker du vill utan att köpa utrymme för det.​Vi utvecklas tillsammans med våra metoder en strategi som maximerar er förtjänade uppmärksamhet. Vi sätter ramarna för en framgångsrik närvaro i social media. När det kommer till content så tar vi reda på vem du ska nå, var du gör det och med vilket innehåll.​ Så kort sagt tar vi hand om allt från digitala strategier till kreativa kampanjer och redaktörskap för alla sociala medier.

KOMMUNIKATION

" Vi hjälper er att jobba smartare och effektivare med er kommunikation "


Vi tror att bra kommunikation kan göra ditt
företag mer framgångsrikt. Vi tar fram kommunikationsstrategier inför lanseringar, varumärkesplattformar, kommunikationsplaner för att kommunicera på rätt sätt med rätt målgrupp, handlingsplaner för kommunikation i sociala medier och så vidare. Det vill säga tänket bakom som gör att kommunikationen (reklam, PR och internkommunikation i alla kanaler) funkar som den ska, och ibland hamnar vårt arbete väldigt nära affärs- och
verksamhetsutveckling och ledningsfrågor. Som kund hos oss på
J & J Management får du hjälp att ta kommunikationsarbetet till en ny strategisk nivå, låt oss hjälpa dig och ditt företag till nästa nivå​. 

 

Vi erbjuder innovativa och kostnadseffektiva kommunikationslösningar
inom PR, reklam och medierådgivning. Oavsett vad du som kund vill ha hjälp med, så innefattar vårt arbetssätt alltid att se till helheten.  Som kommunikationspartner kan vi hjälpa ditt företag att jobba smartare med kommunikation och vi är redo att hjälpa er idag!


Vi utvecklar och genomför framgångsrika kampanjer som får er målgrupp engagerad och nyfikna. Inför kampanjer och lanseringar så sätter vi oss och gör en analys, dels om vad som sägs om er och i er omvärld och tittar även på er vision, affärsplan och strategi för att på bästa sätt ta ert företag till nästa niva och dessutom öka er närvaro i den digitala världen.

MARKNADSFÖRING

" Vi får er målgrupp att blir engagerad och nyfikna "


Det är väldigt tydligt att det mediala landskapet är i ständig förändring. Den tydligaste trenden vi ser är att allt färre tryckta medier minskas och en uppsjö av sociala och digitala medier. Tiden är förbi när det räckte med ett pressmeddelande eller en annons i en tidning. Marknadsföringen och kommunikationen ska vara trovärdig och långsiktig. Vi ser till att ert företag når ut med ert budskap genom mediebruset. Det gör vi genom en tydlig plan, stenhårt arbete, öppen dialog mer som kund och stor kreativitet och engagemang. På J & J Management arbetar vi också till exempel med varumärkesstrategi, framtagning av kreativa kampanjer, produkt-/konceptlansering och aktiviteter i traditionella och sociala medier.